Kőhatású kültéri falburkolatok

Ha kültérre keres valami igazán különlegeset, tekintse meg az Otti kőhatású kültéri falburkolatokat! Termékeink többnyire 2-3 cm vastagságú elemek, anyagában színezett betonból. Jól bírják a külső környezeti hatásokat, így a fagy, hó, eső vagy magas UV sugárzás meg sem kottyan nekik. Kültéri falburkolataink „kőhatásúak”, vagyis pont úgy néznek ki, mint a valódi kövek. Rusztikus és modern épületekhez is kínálunk megoldásokat. Böngésszen a termékeink között és kérjen egyedi árajánlatot! Ha kérdése van a kőhatású kültéri falburkolatokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk.

Kültéri falburkolatok kőhatású betonból

Az Otti kőhatású kültéri falburkolatok igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő burkolatokkal. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti kövek. 

A kültéri kőhatású falburkolatok általában 2-3 cm vastagok, stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló burkolatokat, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás burkolatokat is.

Miből készülnek az Otti külső falburkolatok?

Az Otti kültéri falburkolatok anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti kőhatású kültéri falburkolatoknak a valódi kő burkolatokkal szemben?

  • Az Otti falburkolat kültérre és beltérre egyaránt telepíthető. Megjelenésüket tekintve egy az egyben úgy néznek ki, mint az igazi kövek – szín, textúra és méret tekintetében.
  • Kültéren számos helyen alkalmazhatja őket: falburkolatként, homlokzatként, lábazatként, medenceburkolatként vagy teraszburkolatként.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti kültéri falburkolatok extra tartósak: ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a magas UV sugárzásnak, fagynak, hónak vagy esőnek.
  • Az Otti kőhatású kültéri falburkolatokhoz számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kőburkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kőhatású kültéri falburkolatokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Falburkolatok kültérre, egyenesen az Ottitól!