Lábazati szegélyek

Ha valami igazán különlegesre vágyik, tekintse meg az Otti lábazati szegélyeinket, melyek között antik vagy modern megjelenésű darabok is találhatók! Ezen szegélyeink minden stílusirányzatban helytállnak, jól érzik magukat minden otthonban. Valójában beton lábazati szegélyekről van szó, amik tökéletesen imitálják a valódi követ. „Kőhatású”, de pont olyan, mint az igazi kő! Kiválóan helytállnak bel- és kültéren egyaránt, például konyhában vagy a teraszon. Akár meleg, akár hideg burkolat mellett is megállják a helyüket, hiszen számtalan felület, méret és szín található meg kínálatunkban. Böngésszen a termékeink között és kérjen egyedi árajánlatot! Ha kérdése van lábazati szegélyeinkkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk.

Lábazati szegélyek kőhatású betonból

Az Otti lábazati szegélyek igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő szegélyekkel. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti lábazati szegélyek. 

A kültéri lábazati szegélyek különböző vastagságúak és stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló beton lábazati szegélyeket, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás darabokat is.

A kőhatású lábazati szegélyek tulajdonságai

A kőhatású lábazati szegélyek az építészeti tervezés és kivitelezés kiemelkedően fontos részei. Szerepük elsődlegesen az, hogy szervesen összekapcsolják az épület lábazatát és a külső tereket, míg vizuálisan is egyedülálló és érdekes kinézetet adnak az épület megjelenésének.

Az ilyen szegélyeket gyakran használják a kertek, parkolóhelyek, járdák vagy utak szélén, de beltéren is kiválóan megállják a helyüket. Feladatuk, hogy megkülönböztessék az egyes területeket, valamint hogy hozzáadjanak egy markáns, de mégis természetes hatást az épített környezethez. Anyagukban és megjelenésükben a természetes köveket utánozzák, így tökéletesen beleillenek a különböző környezetekbe.

Ezek a szegélyek nem csak a vizuális hatásuk miatt kedveltek, hanem tartósságuk és ellenálló képességük miatt is. Megfelelően ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a mechanikai sérüléseknek és a hosszú távú kopásnak. Mindez hosszú élettartamot és alacsony karbantartási igényt eredményez.

A kőhatású lábazati szegélyek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a környezet stílusát is. A színek, textúrák és formák nagy választéka lehetővé teszi, hogy minden projekt számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. A hagyományos, rusztikus stílusú otthonok esetében a természetes árnyalatok és a durva textúrák jól működhetnek, míg a modern, letisztult stílusú épületekhez a sima felületek és a visszafogott színek ideálisak.

Miből készülnek az Otti lábazati szegélyek?

Az Otti lábazati szegélyek anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti beton lábazati szegélyeknek a valódi kő lábazati szegélyekkel szemben?

  • Kínálatunkban vannak kültéri és beltéri lábazati szegélyek egyaránt. Megjelenésüket tekintve egy az egyben úgy néznek ki, mint az igazi kövek – szín, textúra és méret tekintetében.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti lábazati szegélyek extra tartósak: ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a magas UV sugárzásnak, fagynak, hónak vagy esőnek.
  • Az Otti magas lábazati szegélyeihez számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kőburkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti lábazati szegélyekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Lábazati szegélyek kültérre és beltérre egyaránt, egyenesen az Ottitól!