Kőpárkányok

Az Ottinál szeretjük a különleges megoldásokat. Kőpárkányaink képesek egyedivé és különlegessé tenni otthonát. Kő ablakpárkányainkat egyedi méretre és formára gyártjuk. A komplex esztétikai élmény szerves része egy Otti kő párkány. Termékeink kiváló minőségű anyagában színezett, módosított, szálerősített fagyálló betonból készülnek. Így biztos lehet abban, hogy hosszú évekig ellenállnak a különféle időjárási viszonyoknak és a szélsőséges környezetei hatásoknak. Böngésszen a termékeink között és kérjen árajánlatot! Ha kérdése van kő párkányainkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Egyedi megjelenésű kőpárkányok egyenesen az Ottitól

Egyedi megjelenésű kőpárkányt keres? Az Otti párkányok fagyálló anyagból készülnek, így hosszú-hosszú évekig díszíthetik a házát. Kő ablakpárkányaink egyedi méretre és formára készülnek, az elemeket pedig vasaljuk, hogy strapabíróbbak legyenek.

Ablakpárkányok kőhatású betonból

A kőpárkányok kategóriánk olyan termékeket tartalmaz, amelyek kiváló minőségű anyagból készülnek és ellenállnak a szélsőséges időjárási- és környezeti viszonyokkal szemben. De ezek a párkányok valójában nem is igazi kőből készülnek, de még csak nem is műkő párkányok, hanem úgynevezett kőhatású betonból gyártjuk őket. 

A kültéri kő párkányok alapanyagának kiválasztása rendkívül fontos, hiszen ezeknek a kültéri díszelemeknek ellen kell állni a különböző időjárási és természeti viszontagságokkal szemben. 

A párkányok készülhetnek kőből, azonban mi, az Ottinál mégis a strapabíró beton mellett döntöttünk. Meglepőnek tűnik? Máris elmagyarázzuk a dolog miértjét!

Az Európában egyedülálló Otti beton párkányok stílusban, tartósságban és minőségben is kiemelkednek a mezőnyből. Klasszikus és modern házakon egyaránt jól mutatnak, építészeti stílustól függetlenül. Kőhatásúak, mert pontosan úgy néznek ki, mint a valódi kövek.

Miből készülnek az Otti ablakpárkányok?

Az Otti kőpárkányok anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Miért válasszon Otti kő ablakpárkányt más alternatívákkal szemben? 

A kérdés jogos és fontos megválaszolni. Amikor ablakpárkányt keresünk, az elsődleges szempont az időtállóság és tartósság. Az Ottinál kifejezetten odafigyelünk arra, hogy csakis olyan kő párkányokat javasoljunk, amik bizonyítottan ellenállnak a külső környezeti hatásoknak – nem csak az első években, hanem az évtizedes élettartam alatt folyamatosan.

  • Az Otti kőpárkányok rendkívül tartósak. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, pl. fagynak, esőnek, hónak vagy a magas UV sugárzásnak.
  • Ezen termékeink nem igényelnek különösebb karbantartást.
  • Az Otti beton párkányok számos kreatív lehetőséget kínálnak a személyes ízlés kifejezésére. 
  • A kőhatású párkányok nagyon hasonlítanak az eredeti kövekhez szín, textúra és méret tekintetében. Prémium minőség.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kő párkányokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!