Beltéri kőhatású falburkolatok

Ha beltérre keres valami igazán különlegeset, tekintse meg az Otti beltéri kőhatású falburkolatokat! Termékeink egyaránt helytállnak a nappaliban, konyhában, előszobában vagy a hálószobában, de az otthona bármely pontjára teheti őket. A beltéri falburkolatok anyagában színezett betonból készülnek, így hosszú évtizedekre tervezhet velük. Mivel stílusban is sokszínűek vagyunk, csak remélni tudjuk, hogy talál a céljainak és ízlésének megfelelő belső falburkolatot nálunk. Böngésszen a termékeink között és kérjen egyedi árajánlatot! Ha kérdése van a beltéri kőhatású falburkolatokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk.

Belső falburkolatok kőhatású betonból

Beltérben rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, amennyiben burkolatot szeretne választani. Ott vannak a klasszikus csempék és greslapok, de különleges mozaikok is elérhetők. Manapság már műanyagból és üvegből készült falburkolatokat is kapni. 

De amennyiben igazán különleges megjelenésre vágyik, érdemes számításba venni a kő, illetve kőhatású burkolatokat is.

Az Európában egyedülálló Otti beltéri kőhatású falburkolatok stílusban, tartósságban és minőségben is kiemelkednek a mezőnyből. Klasszikus és modern otthonokban egyaránt jól érzik magukat, belsőépítészeti stílustól függetlenül.

Kőhatásúak, mert pontosan úgy néznek ki, mint a valódi kövek.

Miből készülnek az Otti beltéri falburkolatok?

Az Otti feltéri falburkolatok anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti beltéri kőhatású falburkolatoknak a valódi kő burkolatokkal szemben?

  • Az Otti belső falburkolatok nagyon hasonlítanak az eredeti kövekhez szín, textúra és méret tekintetében. Minőségük első osztályú.
  • Használhatja őket beltéri falburkolatként, kandallóburkolatként, konyhaburkolatként, de akár még a fürdőszobában is jól mutatnak.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti kőhatású beltéri burkolatok ellenállnak a nedvességnek, a párának, a hőmérsékleti ingadozásoknak (pl. konyhában, a főzőlap mögött), de még a legnépszerűbb tisztítószerek sem tesznek kárt a felületükben.
  • Rendkívül széles stílusválaszték érhető el belőlük, így a legmodernebb otthonoktól kezdve, egészen a mediterrán/rusztikus stílusú otthonokig bárhova telepíthetők.
  • Az Otti beltéri kőhatású falburkolatokhoz számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kőburkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti beltéri kőhatású falburkolatokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Falburkolatok beltérre, egyenesen az Ottitól!