Kivitelezés

Álmodja meg, mi megvalósítjuk!
Régebben a kőművesek feladata volt a burkolás, azonban a ’90-es évek óta ez megváltozott.
A különböző lehetőségek szakszerű alkalmazása ugyanis megkívánta a szakmai tapasztalatot és jártasságot. Aki hosszú távon szeretne gyönyörködni az otthonában, annak mindenképp körültekintően kell megválasztania a szakembert.
Burkolás, +belsőépítészet, +lakberendezés

Saját termékeinkre kivitelezési és beépítési munkálatokat is bátran vállalunk, mert kiváló szakemberekkel dolgozunk együtt.

Az építőipar “Achilles-sarka” a szakszerű kivitelezés. Speciális anyagok alkalmazása képzett szakembert igényel. Kivitelező partnereink bevonásával segítjük, hogy az ön Otti burkolata a megálmodott összképnél is esztétikusabb legyen és sok-sok éven keresztül élvezhesse az idilli összképet. Professzionális lábazatok, karakteres homlokzatok, stílusos teraszok, kandallók, fürdőszobák vagy nappalik kivitelezésében is közreműködünk.

Figyelem! Kvarcbeton burkolatok gyártásában és telepítésében szerzett több évtizedes tapasztalataink ösztönöztek bennünket a Sorell márka prémium minőségű, speciális burkolási segédanyagainak kifejlesztésére.

Kérjen szaktanácsot és ajánlatot szakképzett kollégáinktól!

Tisztelt megrendelőink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy ha igény merül fel – a termékeik elkészülte után – árajánlatot adunk azoknak az építési helyre történő szállítására. Amennyiben élni kívánnak vele, teljeskörűen megszervezzük azt, megbízható alvállalkozóink révén, akik különböző típusú és méretű gépjárművekkel rendelkeznek.

Szeretne velünk dolgozni? Ne habozzon, írjon nekünk!