Kő lépcsőlapok és frontok

Akár lakása, akár a kertje megjelenését szeretné különlegessé és egyedivé tenni, válasszon az Otti kő lépcsőlapok és frontok közül. Beton lépcsőlapjaink anyagában színezett módosított, szálerősített fagyálló betonból készülnek, így strapabíró díszei lehetnek otthonának hosszú éveken át. Böngésszen a termékeink között és kérjen árajánlatot! Ha kérdése van kő lépcsőlapjainkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Lépcsőlapok és frontok kőhatású betonból

Az Otti kőhatású lépcsőlapok és frontok igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő burkolatokkal. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti kő lépcsőlapok. 

A kültéri kő lépcsőlapok általában 3 cm vastagok, stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló burkolatokat, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás burkolatokat is.

Miből készülnek az Otti kő lépcsőlapok és frontok?

Az Otti lépcsőfrontok anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti kőhatású beton lépcsőlapoknak a valódi kő burkolatokkal szemben?

  • Az Otti lépcsőlap kültérre és beltérre egyaránt telepíthető. Megjelenésüket tekintve egy az egyben úgy néznek ki, mint az igazi kövek – szín, textúra és méret tekintetében.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti kültéri lépcsőlapok extra tartósak: ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a magas UV sugárzásnak, fagynak, hónak vagy esőnek.
  • Az Otti kő lépcső lapokhoz számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kőburkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kő lépcsőlapokkal és frontokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Beton lépcsőlapok kültérre és beltérre egyaránt, egyenesen az Ottitól!