A sztori: Az Otti Manufactura története

Az Otti Manufactura története
Kíváncsi, hogyan jött létre az Otti Manufactura?
A cég krónikája egy innovatív márka születésének és fejlődésének története, mely bizonyítja, hogy Magyarországon is létezik az “amerikai álom”!
2009 - a kezdetek

Az Otti Manufactura történetének alapkövét Hoffer Ottó tervező, festőművész rakta le. A kísérleti öntések kezdetben néhány segítő családtag és munkatárs közreműködésével indultak a családi ház padlásán. Az “álomban” Ottón kívül kevés ember hitt. A kezdeti sikereken felbuzdulva, több betontechnológussal konzultálva jött létre az első, 60 négyzetméteres üzem. Ez hamar szűkösnek bizonyult és többszöri bővítés, majd költözés következett.

2011 - a megalakulás

Megalakult az Otti Manufactura Kft. Számos megrendelés bizonyította a találmányok életképességét, melynek következtében a családi vállalkozás céges formát öltött. Tovább nőttek a négyzetméterek és sokasodtak az alkalmazottak.

2013-14 – a bővülés

A “kezdők szerencséje” után komolyra fordultak a dolgok. Egyre több borászat, étterem, intézmény, majd hamarosan a lakossági szektor is felfedezte az Otti Manufacturát. A fejlesztéseknek és a növekvő számú megrendeléseknek köszönhetően három-négy év alatt 1000 négyzetméter feletti termelőkapacitás jött létre Székesfehérváron.

2016 - a BoltOtti születése

Bemutatóterem nyílt Székesfehérváron (BoltOtti). Az Otti burkolatok hivatalos bemutatóterme stílusos enteriőrökbe rendezve, valós környezetben mutatja meg a termékek életszerű alkalmazását. Közben felfutott a vállalkozás két regionális üzeme is Lajoskomáromban és Tatabánya-Szárligeten.

2017 - a külföldi nyitás

Végre külföldön a márka!

A vállalkozó kedvű Brigitte Home segédletével bemutatóterem nyílt az ausztriai Krems városában. A Rathausplatz barokk palotája ad helyet a székesfehérvári cég különleges portékáinak. Ezévtől a kínálat immár német nyelvterületen is elérhetővé vált.

Közben Rácz Rita sikeres Eiken projekt-cége Belgium egyik nagyvárosában, Antwerpenben vetette meg a lábát. Az autentikus flamand bemutatóterem sem tudta nélkülözni az Otti burkolatokat. Majd kiállítások következtek itthon és külföldön egyaránt, magyar zászló alatt!

2019 - a további bővülés

Új gyár, új termékek. A megrendelésállomány jelentős növekedése okán új gyártóüzem létesül a budapesti agglomerációban, ahol megindul a speciális, Otti termék-specifikus fugázó- és segédanyagok fejlesztése is. Az Otti Manufactura történetének legújabb fejezetének címe: Sorell Materials.

Szeretne velünk dolgozni? Ne habozzon, írjon nekünk!