Kőhatású lábazati burkolatok

Az Ottinál szeretjük a különleges megoldásokat. Kőhatású lábazati burkolataink képesek egyedivé és különlegessé tenni otthonát. Termékeink kiváló minőségű anyagában színezett, módosított, szálerősített fagyálló betonból készülnek, így kül- és beltérben egyaránt használható díszítőelemek. Így biztos lehet abban, hogy hosszú évekig ellenállnak a különféle időjárási viszonyoknak és a szélsőséges környezetei hatásoknak. Ha kérdése van kőhatású lábazat burkolatainkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Lábazati kövek | Lábazati szegélyek | Kerítés lábazati elemek

Lábazati burkolatok kőhatású betonból

Az Otti kőhatású lábazati burkolatok igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő burkolatokkal. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti lábazati burkolatok. 

A lábazati burkolatok különböző vastagságúak és stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló beton lábazati burkolatokat, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás burkolatokat is.

Miért jó választás a kőhatású lábazati burkolat? 

A kőhatású lábazati burkolatok nagy népszerűségnek örvendenek az építkezések során, köszönhetően a természetes megjelenésnek és a szilárdságnak, amelyeket kínálnak. Ezek a burkolatok védelmet nyújtanak az épületek alsó részei számára a nedvességtől, a mechanikai sérülésektől, illetve az időjárás viszontagságaitól.

A kőhatású lábazati burkolatok többféle anyagból készülhetnek, de nálunk, az Ottinál betonból készülnek. Ezek az anyagok olyan felületi kezeléseken esnek át, amelyek lehetővé teszik, hogy a termék végeredménye a természetes kővel megegyező megjelenést nyújtson. Az anyagok színben és textúrában is eltérhetnek, így minden projekt igényeihez alkalmazkodva választható a legmegfelelőbb.

Az ilyen típusú burkolatok rendkívül ellenállóak, ami hosszú távú beruházássá teszi őket. Nem igényelnek különösebb karbantartást, és képesek ellenállni a legtöbb környezeti hatásnak, így a hőmérséklet-ingadozásoknak, az UV-sugárzásnak, a csapadéknak és a mechanikai terheléseknek is.

Emellett a kőhatású lábazati burkolatok hozzájárulnak az épület esztétikai megjelenésének fokozásához is. Természetes megjelenésükkel tökéletesen illeszkednek a környezetbe, függetlenül attól, hogy modern vagy hagyományos stílusú az épület. 

Miből készülnek az Otti kőhatású lábazati burkolatok?

Az Otti lábazati burkolatok anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti kőhatású lábazati burkolatoknak a valódi kő lábazati burkolatokkal szemben?

  • Beltéri és kültéri lábazat burkolatok egyaránt. Megjelenésüket tekintve egy az egyben úgy néznek ki, mint az igazi kövek – szín, textúra és méret tekintetében.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti kőhatású lábazati burkolatok extra tartósak: ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a magas UV sugárzásnak, fagynak, hónak vagy esőnek.
  • Az Otti ház lábazatokhoz számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kő lábazati burkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kőhatású lábazati burkolatokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Beton lábazati burkolatok kültérre és beltérre egyaránt, egyenesen az Ottitól!