Kő kaspók, virágládák

A kert az otthonunk egyik legszebb és legfontosabb része, hiszen egy hosszú nap után mindig jól esik itt kicsit kikapcsolódni. Ha Ön is igyekszik minél különlegesebbé és egyedibbé tenni kertjét, akkor válasszon kő kaspókat, virágládákat kiegészítő gyanánt. Ezek a termékek kiváló minőségű, fagyálló kvarcbetonból készülnek. Így biztos lehet abban, hogy a kő kaspók hosszú évekig fogják díszíteni a kertet. Díszíthetjük velük a teraszokat, balkonokat, vendéglátó helyiségek kertjeit, tanyákat és még a járdák széleit is. Böngésszen a termékeink között és kérjen árajánlatot! Ha kérdése van a kő virágládákkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Egyedi megjelenésű kő kaspók és virágládák egyenesen az Ottitól

Egyedi megjelenésű kő kaspót vagy virágládát keres? Az Otti kaspók és kővázák fagyálló anyagból készülnek, így akár télen is kint maradhatnak a kertben. Teraszok, balkonok, kertek, vendéglátó helyiségek, tanyák és járdaszélek kiváló díszelemei lehetnek. Dekorálhatjuk velük az ablakpárkányokat, használhatjuk őket kerti elválasztóként, de akár a kert központi díszeit is alkothatják. Számos méretben és formában elérhetők ezek a különleges virágládák. 

Kerti kaspók és virágládák kőhatású betonból

A kő kaspók és virágládák kategóriánk olyan termékeket tartalmaz, amelyek kiváló minőségű anyagból készülnek és ellenállnak a szélsőséges időjárási- és környezeti viszonyokkal szemben. De ezek a kő virágtartók valójában nem is igazi kőből készülnek, hanem úgynevezett kőhatású betonból. 

A kerti virágtartók alapanyagának kiválasztása rendkívül fontos, hiszen ezeknek a kültéri díszelemeknek ellen kell állni a különböző időjárási és természeti viszontagságokkal szemben. 

A kaspók készülhetnek kőből, azonban mi, az Ottinál mégis a strapabíró beton mellett döntöttünk. Meglepőnek tűnik? Máris elmagyarázzuk a dolog miértjét!

Az Európában egyedülálló Otti beton virágládák stílusban, tartósságban és minőségben is kiemelkednek a mezőnyből. Klasszikus és modern kertekben egyaránt jól mutatnak, építészeti stílustól függetlenül. Kőhatásúak, mert pontosan úgy néznek ki, mint a valódi kövek.

Miből készülnek az Otti kaspók és virágládák?

Az Otti beton kaspók anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Miért válasszon Otti kő kaspót és virágládát más alternatívákkal szemben? 

A kérdés jogos és fontos megválaszolni. Amikor kerti kaspót vagy virágtartót keresünk, az elsődleges szempont az időtállóság és tartósság. Az Ottinál kifejezetten odafigyelünk arra, hogy csakis olyan kerti kaspókat javasoljunk, amik bizonyítottan ellenállnak a külső környezeti hatásoknak – nem csak az első években, hanem az évtizedes élettartam alatt folyamatosan.

  • Az Otti kő kaspók rendkívül tartósak. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, pl. fagynak, esőnek, hónak vagy a magas UV sugárzásnak.
  • A kerti virágládáink nem igényelnek karbantartást.
  • Az Otti kaspók számos kreatív lehetőséget kínálnak a kertészeti stílusok és a személyes ízlés kifejezésére. 
  • A kőhatású kaspók nagyon hasonlítanak az eredeti kövekhez szín, textúra és méret tekintetében. Prémium minőség.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kő kaspókkal, virágládákkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!