Kandallókeret

A kandalló minden lakótérben központi szerepet tölt be. A kandallók esetében a technikai paraméterek körültekintően kell megválasztani. Majd ezek ismeretében lehet megtervezni az esztétikai megjelenést az Otti kandallókeretekkel. Termékeink kiváló minőségű anyagában színezett, módosított, szálerősített fagyálló betonból készülnek. Így biztos lehet abban, hogy hosszú évekig otthona díszei lesznek. Böngésszen a termékeink között és kérjen árajánlatot! Ha kérdése van álkallandó kereteinkkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Egyedi megjelenésű kandallókeretek, egyenesen az Ottitól

A kandallókeret díszíti a kandallót és annak környezetét, így segít abban, hogy a kandalló a belső tér stílusához igazodjon. A kandallókeretek számos különböző stílusban elérhetők.

A kandallókeret védi a kandalló környezetét a tűz és a hő hatásaitól. Hőálló anyagokból készülnek, és megakadályozzák a tűz és a forróság közvetlen érintkezését a kandalló környezetével. 

Kandallókeretek kőhatású betonból

Az Otti álkandalló keretek igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő burkolatokkal. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti dekor kandalló keretek. 

A látvány kandalló keretek sokféle vastagságban, szélességben és hosszúságban kaphatók, stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló burkolatokat, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás burkolatokat is.

Miből készülnek az Otti kandallókeretek?

Az Otti kandallókeretek anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti kőhatású kandallókereteinek a valódi kő kandalló keretekkel szemben?

  • Az Otti kandallókeretek nagyon hasonlítanak az eredeti kövekhez szín, textúra és méret tekintetében. Minőségük első osztályú.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti kőhatású beltéri burkolatok ellenállnak a hőnek és a tűznek.
  • Rendkívül széles stílusválaszték érhető el belőlük, így a legmodernebb otthonoktól kezdve, egészen a mediterrán/rusztikus stílusú otthonokig bárhova telepíthetők. 

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kandallókeretekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!