Kerítés és oszlop fedlap

Szeretné kerítése, támfala vagy oszloptagos építészeti elemeit egyedi és különleges módon lefedni? Akkor válasszon a Otti kerítés fedlapjai és oszlop fedlapjai közül. Termékeink kiváló minőségű anyagában színezett, módosított, szálerősített fagyálló betonból készülnek. Így biztos lehet abban, hogy hosszú évekig ellenállnak a különféle időjárási viszonyoknak és a szélsőséges környezetei hatásoknak. Böngésszen a termékeink között és kérjen árajánlatot! Ha kérdése van beton kerítés fedlapjainkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Egyedi megjelenésű kerítés- és oszlop fedlapok, egyenesen az Ottitól

A kerítések fedlapok nélkül befejezetlennek tűnhetnek. A fedlapok általában az oszlopokra kerülnek, de az oszlopközökbe is rögzíthetők. Ezek a burkoló elemek nemcsak esztétikusabbá teszik a kerítést és az oszlopokat, hanem hosszabb élettartamot biztosítanak és megvédik azokat a szélsőséges időjárási viszonyoktól. 

A kerítés fedköveknek köszönhetően az esővíz nem folyik végig a kerítésen, hanem közvetlenül a talajra jut, mivel a fedlapok aljában kialakított vízorr megakadályozza a víz áramlását.

Kerítés fedlapok kőhatású betonból

Az Otti kerítés oszlop fedlapok igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő burkolatokkal. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti fedlapok kerítésre. 

A kerítés fedkövek sokféle vastagságban, szélességben és hosszúságban kaphatók, stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló burkolatokat, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás burkolatokat is.

Miből készülnek az Otti beton kerítés fedlapok?

Az Otti oszlop fedlapok anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti kőhatású beton kerítés fedlapjainak a valódi kő fedlapokkal szemben?

  • Megjelenésüket tekintve egy az egyben úgy néznek ki, mint az igazi kövek – szín, textúra és méret tekintetében.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti kerítés- és oszlop fedlapok extra tartósak: ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a magas UV sugárzásnak, fagynak, hónak vagy esőnek.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti kerítés fedkövekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!