Lajoskomáromi Páskom Cottage – hotel a világ közepén.

Páskom hotel a világ közepén - Otti burkolatokkal felújítva

2016.02.15.

Ez a varázslatos kis hotel, egy magyarországi faluban épült, Lajoskomáromban. Az Otti Manufactura tervezte, és a burkolatokat, illetve dekorációkat is mi szállítottuk.

„Figyelembe vettük a népi építészet hagyományos motívumait, de nem akartunk skanzen épületet létrehozni. Egyszerű, élhető, őszinte hotel ez, benne a kényelem minden forrásával! A modern életérzés nosztalgiával társul úgy, hogy nem tévesztik szem elől egymást.”- mondta Hoffer Ottó, az Otti Manufactura tulajdonosa.

A törtfehér falak a nemes egyszerűségre, és a népi építészet hagyományaira utal. A kővel burkolt étterem a Balaton környékének kőépületeiből ad ízelítőt, míg a hosszúkás tagolású vendégház egy hagyományos sváb parasztház arányait viseli.

A „tér” közepén ízlésesen csalogató fürdőtó teremti meg a vágyat a hosszas szemlélődésre, melynek partján áll a kis fürdőház, annak minden kényelmével.

A belső terekben az egyszerűség és a tisztaság látszik, amely eleganciával, polgári ízlésvilággal van fűszerezve annyira, hogy ne legyen tulságosan hivalkodó a paraszti környezetben.

A tervezés mellett a kőburkolatok, cementlapok beszállításában, és a dekorációk kialakításában( Kráj László segítségével, aki a dekorfestés nagy részét készítette) is az Otti csapata jeleskedett.
Olvasna még róla? Ide kattintva megteheti!
Stílusos vidéki étkező kőhatású járólapokkal, Páskom Cottage hotel
Kőhatású fürdőszoba falburkolat és mosdókagyló