Nagy sikerrel bemutatkoztunk a Konyhakiállításon.

2019.03.14.

A Konyhakiállításon lenyűgöző újdonságokat láttunk, és feledhetetlen élményekben volt részünk, mint kiállító.

Lázasan készültünk az első Konyhakiállítás bemutatkozónkra.
A nagy forgatagban oly sok kedves érdeklődő kereste fel standunkat, hogy alig győztük megválaszolni kérdéseiket betontermékeink ügyében. Több, mint 1000 db brosúránk „gazdára talált”, a kapcsolat létre jött és reméljük fejlődhet is tovább leendő vásárlóinkkal.

A leszerelt standelemek pihennek egy kicsit, hogy a Garden Expóra új köntösbe csomagolva mutassa be az Otti Manufactura burkolatait, természetesen „kertesebb” miliőben, mint a Konyhakiállításon láthattátok.

Viszlát a Gardenexpón március 22-23-24-én, és mindenkit szeretettel várunk Székesfehérváron a Boltottiban!

…és közben vége a Konyhakiállításnak, ha valaki most olvassa:-)

Rendkívül sikeresnek mondható, közel 30.000 ember volt kiváncsi az idei konyhatrendekre, és az azt kiszolgáló gyártókra! Ez nagyon robosztus növekedés a tavalyi évhez képest, nem beszélve a pozitív látogatói visszajelzésekről!

Az Otti Manufactura standját többen a legszebbnek véltétek, ami nagy-nagy örömmel önt el minket. A cég történetének első konyhakiállítása ez, tehát duplán fontos számunkra a bíztatás!

Közben lezajlott a Gardenexpó is, és éppen a Construmára készülünk. Az építőipar legnagyobb seregszemléjén 40 m2-es standdal reprezentáljuk az Otti burkolatokat, és a Boltotti üzletünk választékát.