Garden Expo 2019

GARDEN EXPO – BUDAPEST SPORTARÉNA
2019. MÁRCIUS 22-23-24.

Az idei kiállítási szezon első fecskéje a Konyhakiállítás. Az Otti Manufactura számára legalábbis ez a show jelenti a ’19-es év kezdetét a szezonális expók menetrendjében. Sokat készültünk, dolgoztunk és boldog fáradtsággal zártuk a rendezvényt. Örülünk sikerünknek, a sok érdeklődőnek és a kedvező viszhangoknak.

Köszönet mindenkinek a helytállásért.

Éveken keresztül a Garden Expó és a Konyhakiállítás időben két nagyon közeli happening volt. Képtelenség egyszerre több rangos eseményt szervezni mint anyagilag, mint logisztikailag. Biztosan a minőség rovására megy, ha a szinenergiákat nem koncentráljuk egy bizonyos területre, tehát évente kiszűrtük egyik-másik lehetőséget. Nos, a szervezők felismerték a tematikailag eltérő kiállítások közt fellelhető összefüggéseket, és elkezdtek figyelni egymásra, így a 2019-es tavaszi menetrend ritmusosan osztja hetekre az igen sűrű márciust, és áprilist. A lelkes közönség kíváncsi az éves konyhatrendekre, technikai és esztétikai újdonságokra, de a kert, valamint az építőipar számos területe vonzó téma számára, szívesen látogatja az eltérő tematikájú kiállításokat.

Ha tavasz, akkor Gardenexpo! Gyere el 2019. Március 22-24. között a Budapest Arénába, ahol a legfrissebb ötletek és megoldások várnak. Mi ott leszünk! Te is?

http://www.gardenexpo.hu