CONSTRUMA NEMZETKÖZI ÉPÍTŐIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS 2019 ÁPRILIS 3 – 7.

2019.03.26.

2019-ben a megszokottnál korábban, április 3–7. között rendezi a Hungexpo a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítást a Budapesti Vásárközpontban. Az építőipar hazai csúcsrendezvénye ezúttal is egy időben több kiállítást foglal magában:

a CONSTRUMA mellett a lakberendezéssel foglalkozó OTTHONDesign, a két évenként sorra kerülő HUNGAROTHERM és a CONSTRUMA Kert várja a vendégeket.

A hazai építőipar elmúlt években tapasztalható fellendülése, a megélénkült piac komoly kihívásokat teremtett a cégeknek, piaci szereplőknek. A nehézségek ellenére is komoly fejlődést produkált az ágazat, és az előrejelzések szerint ez a trend fennmarad. A CONSTRUMA a szakemberek számára kiváló alkalmat teremt egységnyi idő alatt a lehető legtöbb adat és információ begyűjtésére, kapcsolatépítésre és üzletkötésre.

Minden évben egyre népesebb látogatói létszám mellett a gyártók, kereskedők, szolgáltatók is kitettek magukért. A pár éve még regionális  dzsemboriként aposztrofált kiállítás mára az egész közép-európai térség legnagyobb építőipari szakkiállításává nőtte ki magát, ahol „illik” megjelenni mindenkinek, aki el szeretné helyezni magát az építőipar térképén.

Természetesen Otti Manufactura részvétellel is számolhattok, idén is ott leszünk az OTTHONDesign pavilonban!

A Gardenexpon leszerelt standelemek pihennek egy kicsit, hogy a Construmára új köntösbe csomagolva mutassa be az Otti Manufactura termékeit.

Péntektől épül a szerkezet, és a következő hét kedden csavarjuk be az utolsó izzót, hogy szerdától teljes pompájában szemlélhessétek soknapi igyekezetünket.

A tavalyi évben egy fehér gerendaszerkezet fogadott benneteket, idén szürke dizájnnal rukkoltunk elő, és kicsit modernebb lett az installáció. Mivel az Otti Manufactura kültérre, és beltérre egyaránt készít egyedi burkolatokat, így a két építési helyszínt igyekeztünk egy standba sűríteni. Továbbra is partnerünk az OTTHONNEKED szerveződés, viszont az előző évekkel ellentétben idén nem lesz közös standunk velük. Ettől függetlenül továbbra is támogatjuk őket, és ők minket, bíztassátok az IBD-t, VS Fürdőszobát, Ravakot, Spatrendet, és a többieket.