Kapolcs megint! 2018

2018.07.20.

Kapolcs megint! 2018

És…ismét eljött a nyár közepe egyik legjobb „fesztiválpillanata”. Ha hívhatjuk annak. Hiszen Kapolcs más mint a többi sátrazós feszt, mert itt egyszerre találkozik a vásározó tömeg a művészetre, -zenére, táncra, festészetre, ipar- és népművészetre- vágyó nagyközönséggel, a bulizó fiatalság az elmélkedőbb korosztállyal. Egyszóval: mindenki mindenkivel, aki a puszta létnél többet szeretne megélni ebből a kerek világból.

Veszprémtől Tapolcáig csodálatos bakonyi falvakon haladunk át. Félúton valahol, vizimalmok tengerében bukkanunk a fesztivál névadó településére: Kapolcsra. A mindig nyugis község ilyenkor egybefolyó embertömeg. Mosolygó, közösségi, élni akaró. Bolttá, galériává, vagy éppen színpaddá alakított pajták, udvarok, templomok, és parasztházak válnak művészeti helyszínekké, és fogadják a kíváncsi népeket.

A falu központjában, „Zsuzsa néni udvarán” megtaláljátok az Otti Manufactura standját is, mert nem múlhat el év úgy, hogy művészi igényességű betonburkolatok nélkül maradna a „völgy”!

Gyertek el, nézzétek meg az Otti csapatot, lelkesítsétek a napon aszódó, mégis lelkes kollégákat. Kérdezzetek, kérjetek, és megadatik! Szóval 2018 július 20- 29. Kapolcs, Művészetek völgye.