1.Otti Levendulaszüret – MiniFeszt Székesfehérváron

Szüretelj levendulát Székesfehérváron!

Szüretelj levendulát Székesfehérváron!

Te is szereted ezt az nyugtatóan illatos és látványosan lila növényt?
Ne utazz érte hosszú órákat, immár Székesfehérváron is hódolhatsz szedd magad szenvedélyednek!

Idén először rendezzük meg az Otti Levendulaszüretet a Szárcsa utca 38. szám alatti BoltOtti Bemutatótermünk parkjában, ahol 250 tő, 2 éves Tihanyból származó angol és francia levendulánkról szedhetsz magadnak, ebből a rendkívüli illattal rendelkező növényből csokrokat.

Milyen programokkal készülünk még ezekre a napokra?

 • A leszedett levendulából a hűs szaletlink alatt köthetsz szépséges koszorúkat, amit értő kezek segítenek elkészíteni, hiszen velünk lesz Bogi Veszprémből, aki a Mesélő tárgyak és szárazvirág koszorúk mestere. 😊
 • Szeretnél magadról profi fotókat ezen a csodás helyen? Erre is lesz lehetőséged, hiszen velünk tölti az időt Kiss László fotós, aki segít nekünk majd, hogy az élményed örök legyen.
 • A lenyűgöző Vintage világa is eléd tárul, ismerkedj meg a RegAndina Alkotóműhely által forgalmazott Vintage Paint krétafestékekkel, a bútorfestés és dekorációs tárgyak alkotós, színes világán keresztül.
 • Június hónapban kortárs festmény kiállítás is látogatható ingyenesen BoltOtti Bemutatótermünkben, Soproni Kiss Sándor lenyűgöző munkái díszítik ismét a teret, érdemes hát szedés előtt, vagy után megtekinteni azt.
 • A hidratálás nagy melegben még fontosabb, hűs italok és ízletes kávék is várnak majd rád, amit a Budapestről érkező Melbourne Coffeetour, a specialty kávék szakértője és a Fritz kola forgalmazója biztosít számunkra egy impozáns oldtimer Fiat 900T kisbuszból.
 • Tudjuk, Te is szereted az illatos szappanokat, illatpárnákat, levendulából készült kézműves termékeket, így azzal is készülünk a virágok mellett.
 • A BoltOtti Bemutatótermünk gyönyörű parkja és különleges burkolataink is adnak majd bőséges látnivalót számodra!

Kérünk olvasd el a HASZNOS TUDNIVALÓk részt is!

 • Szüret időpontja:
  • június 16-17-én (csütörtök, péntek 10-17 óráig). Kassza zárás: 16:30
  • június 23-24-25-én (csütörtök, péntek 10-17 óráig szombaton 08-13 óráig). Kassza zárás: cs-p. 16.30 szombaton 12.30-kor.
 • Levendulát a helyszínen vásárolt papírtasakba tudod szedni, egy közepes mérettel készülünk, amely 3000 Ft-ért a tied!
 • Regisztrálj a kommunikacio@ottiburkolat.com e-mail címen, mikor jönnél és hány fővel számíthatunk rád.
 • A levendula szedésben kollégáink segítenek majd a helyszínen, a BoltOtti bemutatóteremben pedig szabad kívül-belül gyönyörködni, szelfizni és fotózkodni! 📸 Köszönjük, hogy megjelölsz bennünket az Instán vagy a Facebookon.
 • Levendulát csak éles metszőollóval lehet vágni, hogy a töveket megóvjuk, természetesen ezt mi biztosítunk számodra, amelyet a szedés végén visszakérünk.
 • A levendulát a méhek is nagyon szeretik, ezt mindenképpen vedd figyelembe, ha eljössz a szedésre. Készülünk mi is elsősegélyt nyújtó eszközökkel, de nálad is legyen mindenképpen, ha allergiás vagy rá.
 • *Az esemény lebonyolítására az időjárás lehet hatással, ha esik és fúj vagy ha túl gyorsan nyílik a levendula, esetleg nagyobb az érdeklődés és elfogyna a virág. Tájékozódj érkezés előtt Facebook oldalunkon vagy telefonon. 36 70 663 4791 és Facebook

Hol találsz meg bennünket?

A BoltOtti Bemutatóterem rendkívül könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról, Budapest felől érkezőknek a 3. kihajtónál javasoljuk letérni róla és onnan már csak 3 perc a Szárcsa u 38.sz. Parkolni a területen is lehet vagy a hátsó bejáratunknál az utcán, ha megtelne az első parkolónk (helyszínen kollégáink segíteni fognak).

Nem titkoljuk, hagyományt szeretnénk teremteni, így megköszönjük, ha az első rendezvényünkön vendégül láthatunk Téged is!

Tölts el velünk itt Székesfehérváron pár órát, ismerj meg bennünket és térj haza minél több levendula virággal, meg persze sok-sok élménnyel!

Várunk sok szeretettel: Az Otti Csapata

Fotók: OttiManufactura Kft
Szüretelj levendulát Székesfehérváron!
Szüretelj levendulát Székesfehérváron!