Ha tavasz, akkor Expok – mi idén is ott vagyunk!

Kiállításról kiállításra robogunk!

Szinte számunkra is hihetetlen: 5 hét alatt 3 expo!!

Miért érdekes ez a szám nekünk? Nomen est omen szokták mondani és esetünkben is igaz ez az állítás, hiszen a kiállításokon a standjainkat is mi készítjük saját kézzel! Ez bizony a manufaktúra, sok esetben úgy néz ki, hogy 3 napig építi lelkes csapatunk a standot, majd csapatunk másik fele 3 napig a kiállításon várja az érdeklődőket és természetesen bontani is mi megyünk.

Március végén Garden Expo, most hétvégén Otthon Design kiállításon voltunk, április 22-24-ig pedig a Konyhakiállítás várunk minden érdeklődőt!
Rekordot döntünk építésben és bontásban… 😁

Azonban mindig megéri a sok munka, hiszen számunkra hatalmas élmény találkozni az ország minden részéből érkezőkkel, látni az arcukon a csodálattal fűszerezett ámulatot és örülni, amikor az álmuk valóra válik a termékeinkkel! Az elkészült otthonokról és egyéb referenciáinkról bővebben itt is olvashatsz!

Köszönjük cégünk dolgozóinak a sok segítséget, a helytállást, az építést, meg persze a sosem látható háttérmunkát is!
A sikerünkhöz ismét hozzájárult Hosszú-Bardócz Éva dizájner, akinek a dekorációi szerethetővé varázsolták a standunkat, és köszönet a Busattinak (Toscanéria), hogy csodálatos toszkán drapériáival otthonossá tették az enteriőrt!
A furfangos loft lámpákat a Tilka Lámpamanufaktúrától vásároltuk, a bútorokat pedig saját Boltotti üzletünkből kölcsönöztük.

Várunk Téged is a következő standunkon: az Otti Csapata

Fotók: OttiManufactura Kft
Fókuszban a tavaszi expok