Véget értek a Levendula napok itt, a BoltOttinál!

Véget ért az 1.Otti Levendulaszüret a BoltOtti Bemutatóterem parkjában!

Igazi nyári élményben volt része annak, aki ellátogatott hozzánk ebben a pár napban, hiszen annyi programmal készültünk, hogy órákat lehetett velünk tölteni, kikapcsolódni.
A leszedett levendulából a Veszprémből hozzánk érkező virágkötő és dekoratőr, Bogi szakértő kezei segítették, hogy minél szebb koszorúk készüljenek. Persze volt, aki csokorban vitte magával, mert vázába szánta a lila virágokat.
Aki pedig kipróbálta a Vintage Paint krétafesték színeit, egy elbűvölő dekorációval térhetett haza és tapsztalhatta meg a mennyire könnyű használni ezt a termékcsaládot. A RegAndina Alkoműhely tuljadonosai pedig mindenben segítségére voltak az alkotókedvűeknek.
Közben persze a tengerparti nyaralás ihlette festmény kiállítást is muszáj volt megtekinteni, hiszen Sándor munkái mindig lenyűgözik a látogatókat!
Nem hagyhatjuk szó nélkül Alina égetett kerámia csodaszép gömbjeit, amiket akár kültérben, akár beltérben helyezünk el, meghatározó elemmé válik majd az enteriőrben.
Bardócz Éva sem tétlenkedett ezidő alatt, mert átfestett egy kicsit unalmas asztalunkat, színét olyanná alakítva, ami már sokkal jobban illeszkedik a jelenlegi környezetébe.
Majd a leszedet levendulánkból igazi szivet melengető koszorút kötött, a lépéseit itt el is olvashatjátok.
Köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk, szedtetek magatoknak az illatos levendulánkból és megnéztétek ezt a csodát, a BoltOtti Bemutatótermünket, ami itt van Székesfehérvár szívében!

Hálásak vagyunk a szervezésben részt vett kollégáknak, kiállítóknak és támogatóknak, hogy velünk tartottatok ezeken a napokon!

Fotók: OttiManufactura Kft