Wellness a házban- álmaink netovábbja!

Wellness a házban.

2016.06.23.

Nagyobb költségvetésű otthonokban, igényesebb szállodákban, panziókban manapság „kötelező” a wellness helyiség kialakítása. A fárasztó nap után egy szauna és fél óra jakuzzi…érdemes volt megszületni!

Itt megtaláljuk a középpontunkat!

A szaunatérben sosem használunk kőburkolatot, legfeljebb a kályha mögötti falszakaszon. A beton és a műkő ugyanis vezeti a hőt, így rendkívüli módon fel tud forrósodni! Azért itt mutatunk egy ellenpéldát! Ez egy természetes kőburkolat a képen…

A pihenőben, előtérben, öltözőben, és a vizes blokkban nem kell nélkülöznünk az Otti burkolatokat, sőt…ezek nélkül kifejezetten szegényebb lenne a wellness élmény- mert a szemünknek is kell a kényeztetés, nem csak a testnek!

Az Otti termékek nem csak szépek, de tartósak is! A felületkezelő anyagoknak köszönhetően a felületek könnyen tisztíthatóvá válnak, ami alapvető elvárás a vizes közegben.

A modern, és a rusztikus hangulatú wellness terek sem nélkülözhetik az Otti köveket, mosdókat, zuhanytálcákat, vagy a világítástechnikát. Terveztessen velünk!

Az Otti kövek padlófűtéses helyiségekben, vagy falfűtésnél is kiválóan alkalmazhatók, mivel a beton és a műkő vezeti a hőt!

A falak holkerében ( ha a dizájn engedi) legyen egy finom bordűr! De az is érdekes megoldás, ha az egyik falat kiemeljük, és antik festéssel, esetleg egy mintás Otti kőcsempével borítjuk! Persze a római vagy törökfürdők minden falát érdemes kővel burkolni úgy, hogy a stílusnak megfelelően kutakat, relaxhelyiségeket, leülőket alakítunk ki. Ezeket a csodaszép megoldásokat mind- mind megtaláljuk az Otti Manufacturában!

Sose felejtsük el az Otti Pálos&Napos lámpáit használni falakon, mennyezeten, hogy teljes legyen az összkép! Wellness terekben a fel- le világító lámpák dominálnak, rejtett világítások társaságában. A sólámpa is jó megoldás, mert az árnyalt fények harmóniát varázsolnak a térbe. Figyeljünk rá, hogy a fényforrások ne világítsanak a szemünkbe, mert zavarják a tökéletes relaxációt!