Szép és sötétben világít. Mi az?

2016.04.25.
Az Otti Manufactura különleges lámpái a provencei- mediterrán, Shabby chic, Country, Vintage és loft enteriőrök kihagyhatatlan kellékei.

A mennyezeti lámpák, függesztékek, falikarok, képmegvilágítók… és ha kell, utcai kandelláberek is lehetnek egyediek, stílusosak!
Szérialámpáink akár most kiválaszthatók!

Számtalan különleges építészeti közeg van ahol még nagyobb a kihívás, és a hagyományosnak mondható világítástechnikai gyakorlaton túl egyedi megoldásokra van szükség (például pincészetek, vendéglátóhelyek, stb.). Ilyenkor gondoljanak ránk: megtervezzük, legyártjuk, beszereljük akár a Pálos&Napos egyedi lámpákat is. Oda, olyat és akkorát!
A különleges Pálos& Napos porcelán és egyéb egyedi stílusú lámpák beszerezhetők az Otti Manufacturában!

Anyaghasználatban a réz, üveg, kerámia és fajansz jellemző. Legalábbis mi a rusztikus, Vintage, mediterrán és loft enteriőrökhöz ezeket ajánljuk.
– A fajanszlámpák peremeken lévő finom szalagminta színe, és a motívumok is kézzel készülnek, nem is akármilyen látványt nyújtva.
– A kerámiák szintén kézműves termékek. Gondos munkával kialakított forgástestekre aplikált rátétek, illetve áttörések teszik egyedivé ezeket. A benne lévő foglalatok ledtechnikára vannak kialakítva többnyire.
– A rézből készült lámpáink már gyártósorokon készülnek, de nem nélkülözik a kézzel készült hatást! Például a sorjázás és az antikolás, néhány helyen a szegecselés bizony kézzel készül!
– Az üveg alkalmazása sokrétű, többnyire egyedi kialakítású termékünk.

Persze megszokhattuk már hogy az Ottinál minden betonból vagy műkőből készül, de gyorsan szeretnék megnyugtatni minden gipszkarton mennyezet tulajdonost, hogy ezek porcelán, kerámia, üveg és réz függesztékek, – illetve fajanszok-, csak pár kilót nyomnak, vagyis bátran használhatók „átlagos” körülmények között! 

Fontos megjegyeznünk még, mivel kézműves termékekről van szó, rendelésük és szállításuk között pár hét is eltelhet!