Otti burkolatok loft – indusztriális enteriőrben

2018.03.06

Az Otti Manufactura varázslatos loft, indusztriál, vintage, és eklektikus burkolatai segítséget nyújtanak a tervezéshez, ahol a felhasználók nemcsak szép, de tartós megoldásokat kapnak.

Trend és örökkévalóság

Avagy: egyedi fali burkolatok trendi otthonokban

Mellékvágányon érkezett a hazai lakberendezés irányzatai közé a loft, és az indusztriál. Érdekes módon több stílussal keveredve eljutott a vendéglátástól, az intézményeken keresztül a személyes éránkig. Otthonunk belsőépítészete azonban mellőzi a túlkapásokat, szívesebben használ „megszelidült” motívumokat, kevésbé karakteres termékeket és megoldásokat. Viszont egy valamiben megegyezhetünk: mindenki a legegyedibb, legszebb otthont szeretné megalkotni magának. Fontos megjegyeznünk, hogy burkolatot hosszútávra vásárol az ember. Így alap kritérium számára, hogy a termék tartós legyen, szép, használható, és ne menjen ki a divatból idejekorán. Szóval kövessük a trendet, de ajánljunk valami „örökké valót”!?

Az Otti Manufactura varázslatos loft, indusztriál, vintage, és eklektikus burkolatai segítséget nyújtanak a tervezéshez, ahol a felhasználók nemcsak szép, de tartós megoldásokat kapnak.

Most bemutatunk -a sokszáz Otti burkolat közül- néhány olyan terméket amelyre igazán kíváncsiak lehettek idén:

A „Barokk tégla”: Nevével ellentétben korszerű, mai otthonok kedvence. Kiporzásmentes, erős kvarcbetonból készülő burkolat. Színösszeállítása, és felületi megjelenése rendkívül egyedivé teszi . A százhúsz választható árnyalat ugyanis korlátlan szabadságot ad tervezőknek, építőknek, otthonszépítőknek.  A „loft életérzés” kitűnően kifejezhető ezekkel a téglastruktúrákkal, képezhetünk vele nyers- agyagos textúrát, szürke minimál hátteret csakúgy, mint kopottas- indusztriális falat. Vastagsága 1,7-2 cm. Tömege: ~35 kg/m2. A téglafal örök, nem megy ki a divatból!

„Pietra Echo 1- 2”: Tihany varázslatos világát az Echo burkolatok hozzák el otthonunkba. Hogy miért éppen Tihany? A sötét szürkésbarna vulkanikus kövek színei, és megmunkálatlan felülete finoman vibrál a háttérben. Igazán egyedi trend, amelyre mi magyarok büszkék lehetünk. Burkolás, és fugázás után csodálatos összképet kapunk! A nyers felületek természetes összhatása finom rezgéseket hoz otthonunkba, és érdekes kontrasztot képez a modern bútorokkal is. A Pietra Echo sosem megy ki a divatból. Anyaga erős, fagyálló kvarcbeton, így homlokzatot, lábazatot, kerítést is burkolhatunk vele.

„Terrakotta Kastély”: Igazán pikáns megoldás, ha a „Kastély” lapokat használjuk, mivel klasszikus 20*20cm- es méretű, motívumokkal sűrűn tarkított reliefről beszélünk, modern- újragondolt környezetben. Szürke árnyalatokban, fuga nélkül felburkolva, egészen egyedi fali textúrát képez. Ha súrolt fénnyel világítjuk meg, még kifejezőbb a felületek drámaisága.

Mozaik Mór: Egy homogén, magában mintás, csipkeszerű fal meghatározza a teret. Némely enteriőr nem is kíván egyéb „kulcsingert”, megelégszik ennyivel. Az egy színűre festett mennyezet, és oldalfalak mellett egy mór- mintás burkolattal kialakított háttérhez már csak a bútorok hiányoznak. A „Mozaik Mór” igazán gyedi megoldás!

Egyedi látszóbeton lapok: Skandináv, minimál, vagy indusztriális közegben az egyszerű betonszürke burkolatok örökérvényű megoldást nyújtanak. Érdekesség, hogy az Otti burkolatok közt ezek a termékek nem kapnak cikkszámot, nincs meghatározott méretük, és színük sem! Hogy miért? Mert a látszóbeton lapok funkcionálisan foglalnak helyet egy enteriőrben, tehát a tervező (vagy megrendelő) által megálmodott berendezési összkép kellékeként foglalnak helyet. Pont akkora kell hogy legyen, pont olyan, és olyan árnyalatban, ahogy elképzeltük!

Nos, álmodd meg, és az Otti Manufactura elkészíti neked!