Fedezd fel a trendi és tartós megoldásokat, amelyekkel a fürdőszobád valódi Oázissá válhat!

Toscanai-Rusztikus fürdőszoba burkolatok az Otti Manufacturától

Nyakig benne vagyunk a fürdőszobatervezésben, és tudjuk, mennyire fontos az, hogy ez a helyiség ne csak funkcionális legyen, hanem valódi otthonosságot is sugározzon. A kulcs a megfelelő burkolatok kiválasztásában rejlik. Gyere, és nézzük meg együtt, mit kínál neked az Otti fürdőszobai burkolat kollekciója!

Ajkai country wellness pihenőszobája, stílusos járólapokkal

A természet feelingje antik elemekkel

A modern, rusztikus elemek és a vintage motívumok otthonosan kellemes atmoszférát teremtenek, amiben az ember jólesően ellazulhat, kiengedheti a napi fáradalmak okozta stresszt és egy fürdőszobában pont erre van szükségünk.
Kimutatták, hogy az esztétikus, harmonikus környezet a mentális egészségünkre mennyire jótékonyan képes hatni.
Az aktuális fürdőszoba trend épp ezt célozza meg: természetes anyagok, természetes színek harmóniáját.

Az “időtlen korszerűség” nem antonima, hanem az Otti Manufactura sajátja. Egyszerre történelmi ihletésűek a motívumai, kövei, épület tárgyai, ugyanakkor egy trendi világot építhetünk velük. A burkolatoknál pedig fontos az időtlen design, hiszen évtizedekig fognak ékeskedni a falon és a talpunk alatt. Művészi ihletésű, dekoratív falburkolatok és a nagy formátumú járólapok egyaránt divatosak 2024-ben, ez mind megtalálható a manufaktúránk kínálatában.

Motívumok vagy texturált, egyszínű kőlapok.

Mindkettő a természetet idézi. A tervező gárdánk attraktív, mesés motívumokat alkotott, mi az idők során egyre gazdagodott. Szó szerint lehetetlen nem megtalálni azt, ami a stílusunkhoz illik. Az egyszínű lapok széles skálája, tengerparti hangulatot is képes varázsolni, de puritán, skandináv tisztaságot és modern, letisztult világot is…. A saját stílusunkat megvalósíthatjuk bennük.

A Föld és víz színek, természetes anyagok.
A különböző kő színek, valamint a kék, a zöld, a Terrakotta élénk és pasztell árnyalatokban… ebből áll a cégünk széles palettája. Relaxációs színek, amiben egy fürdőszoba a nyugalom a házásával tud válni.

Tessék választani! Kézmosók, mosdók minden műfajban.
Nem csupán a fürdőzés, ellazulás, hanem a napközbeni rutin helye is a fürdőszoba. A kő mosdók, kő elemek mellett a környező burkolatok más más világot hoznak létre. Válogattunk a legkülönfélébb stílusú otthonok kéz mosoly között, lehet ihletődni.

Otthoni Otti wellness.
Szaunák, wellness helyiségek terén is szívesen választják az Otti kőhatású buurkolatainkat. A természetes hangulatú esztétikus burkolatok mindig képesek egy kellemes, stressz oldó környezetet megteremteni.

Nézz be hozzánk, és fedezd fel a fürdőszobatervezés új dimenzióját az Otti fürdőszobai burkolatokkal! Legyen a fürdőszobád az otthonod kis oázisa, ahol minden reggel és este feltöltődhetsz.

Az Otti Csapata

Rusztikus fürdőszoba és beton mosdókagyló az Ottitól