Rusztikus burkolatokhoz válasszunk olasz textíliákat!

Öltöztesd fel otthonodat olasz eleganciával, vidd haza a Toscan életérzést!

Idén ősszel izgalmas együttműködések indultak az Otti Manufactura életében, az egyik közülük a Toscaneria.hu-val közös munkánk. Így már elmondhatjuk, hogy a lakberendezés egyre szélesebb spektrumát mutathatjuk meg a hozzánk látogatóknak.

Az olasz Busatti textíliák igazi hangulatot adnak, legyen az rusztikus vagy modern enteriőr: színek és minták sokasága, csak legyen elég időd kiválasztani belőle a neked legjobban tetszőt! Így teljesen harmonikusan illeszkedned az Otti burkolatok mellé.

Mit kell tudni erről a patinás olasz cégről? Talán az egyik legfontosabb, ami sok olasz termékre igaz, hogy családi vállalkozásként működnek immár 200 esztendeje. Talán ezért is olyan jó érzés, hogy már nálunk is megnézheti, aki betér hozzánk, hiszen az Otti is családi cég, igaz a múltja egyelőre fiatalabb… Márkanevük pedig egyet jelent a minőséggel és az időtálló szépséggel.

Köszönjük a Toscaneria.hu nak, Riának és Gergőnek, hogy elhozták Székesfehérvárra ezeket a gyönyörű anyagokat, melyekkel a lakberendezés igazi álom! Mindenképpen kattints az oldalukra és olvass róluk bővebben! Megtapintani pedig nálunk tudod, így hát látogass el BoltOtti Bemutatótermünkbe mihamarabb és csodáld meg személyesen is ezeket a különleges olasz termékeket!

Várunk Téged is: az Otti Csapata

Fotók: OttiManufactura Kft