Ősszel is találkozz velünk személyesen!

Szeretnénk veletek megosztani a legújabb izgalmat, ami az Otti Manufactura háza táján zajlik!
Hamarosan részt veszünk az 5. alkalommal megrendezésre kerülő lenyűgöző S/ALON kiállításon , így hát minket is elkapott a várakozás és az izgalom!
Magyarországi gyártóként és forgalmazóként büszkék vagyunk arra, amit elértünk, és most eljött az idő, hogy megosszuk veletek ezt a különleges pillanatot.

Miért is neveznénk ezt különlegesnek?
Hát azért, mert az otthonod történetét már annak külseje is elmeséli, és mi pedig a legújabb generációs betonburkolatokkal kívánjuk ezt a történetet még szebbé és izgalmasabbá tenni. Székesfehérváron tervezett és készült Otti burkolatink a minőség és az innováció szimbólumai. A kiállítás során lehetőségetek lesz közelebbről betekinteni a tervezésbe, a gyártásba és megismerni a részletekbe fektetett szeretetünket.

De miért érdemes egy ilyen eseményre személyesen ellátogatni?
Gondoljátok csak el, amint a standunkhoz értek, egy teljesen új világ nyílik meg előttetek. Az érintés, a tapintás és a megtekintés segít átérezni a termékeink minőségét és tartósságát. Az élő bemutatók során láthatjátok majd, hogyan válnak az ötleteink valósággá, és hogy az otthonotokat milyen apró részletekkel varázsoljuk egyedivé.

Az eseményen való részvétellel olyan előnyökhöz juthattok, amiket online vagy katalógusból nem tapasztalhattok meg. Közvetlenül beszélgethettek velünk, a tervezőkkel és a szakemberekkel, akik mélyebb betekintést adnak a termékeinkbe és a folyamatba. Emellett a kiállításon exkluzív ajánlatokkal és kedvezményekkel is várunk titeket, hogy könnyebb legyen eldönteni, melyik burkolat illik legjobban az otthonotokhoz.

Mégis mi a S/ALON? Olvasd el mit írnak magukról az oldalukon.

„ÉLETRE KELTJÜK A MAGAZINOK OLDALAIT!

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl kézzelfogható ötletekkel és konkrét megoldásokkal segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit. 7000 négyzetméteren több mint 100 teret – nappalikat, konyhákat, fürdő- és hálószobákat, gardróbot, teraszt, sőt még garázst és zeneszobát is – gondosan válogatott bútorokkal, burkolatokkal, világítástechnikai eszközökkel, dekorációkkal és műalkotásokkal rendezünk be, melyeket kipróbálhatsz, lefoglalhatsz, vagy akár meg is vásárolhatsz a helyszínen.

Tehát ne hagyjátok ki ezt az alkalmat! Gyertek és fedezzétek fel az Otti Manufactura világát, és legyetek részesei egy olyan eseménynek, ami hozzájárulhat az otthonotok még kényelmesebbé és szebbé tételéhez. Várunk titeket szeretettel, hogy együtt álmodjuk meg a következő otthoni történetet!

 

BUDAPEST SPORTARÉNA

2023. S/EPTEMBER 22-23-24.