Kerámia és fajansz mosdótálak

Kerámia és fajansz mosdótálak

Több olyan rétegstílus és irányzat létezik a belsőépítészetben- lakberendezésben, amelynek kiegészítőit igen nehéz beszerezni. Nyilván Olasz- és Spanyolország igazi aranybánya ilyen téren, de ott is komoly utánajárást igényel az efféle projekt. Egy- egy darabért pedig nem éri meg napokig utazni…

Az Otti cégnél viszont találunk olyan mosdótálakat, amelyek mázas kerámiából, fajanszból készülnek, és bizonyos stílusok szükséges darabjai, mint a mediterrán enteriőr, a Shabby chic, a Viktoriánus, Country, vagy a Vintage.

A herendi és szekszárdi kerámiaműhelyekkel fenntartott kapcsolatainknak köszönhetően ezekből a használati tárgyakból állandó kollekciót tartunk! Egy- egy ilyen értékes darab néha központi helyet foglal el a fürdőszobában, vagy a wellnessben. A fajanszok természetes krémfehér színe szinte minden bútorhoz illik, és így a retró elemeket alkalmazó kevert stílusok tartozéka.

Tipp:  Tervezzünk be két kézmosót a fürdőszobába! Nagyon hasznos tud lenni, amikor a család készülődik, és kevés a hely például fogmosáshoz. A dupla kézmosó az Otti tükrök társaságában dizájnnak sem utolsó, ráadásul a tálak anyagában és színében lámpát is tudunk ajánlani hozzá!