Ablakpárkányokat és könyöklőket méretre gyártunk.

Ajtó, ablak kőkeretek

Időben rendeljen nálunk egyedi-öntött betontermékeket az építkezési munkálatokra gondolva.

Ha ránk bízzák a teljes tervezést… nos akkor tényleg időben neki kell fognunk!
Ha „csak” a belsőépítészetet, burkolattervezést, homlokzati dizájn kialakítását; akkor is időben el kell kezdenünk a munkafolyamatok megszervezését. A gyártáshoz átlagosan 10-12 hét, de ez a megrendelés nagyságától, a sablonok foglaltságától is függ!

Egyedi ablakkeret, könyöklő

Az Otti kövek elég segítséget adnak a lábazat, a homlokzat, vagy az egész ház felöltöztetésére. A különbféle síkburkolatok, mint a Pietra Antik Mészkő, Rakott fal, Valcum, Solva, Gótikus- és Barokk téglaszelet, a Pietra Grund, vagy a tihanyi hatású Pietra Echo mind hálás segítőtársak a kisebb- nagyobb felületek burkolásához. A falsíkok fordulóját a felsorolt kövekhez illő sarokelemekkel tudjuk lezárni.

A homlokzati síkokat párkányokkal, lizénákkal, konzolokkal, szalagelemekkel tagoljuk.

Az ajtók, és ablakok köré sokszor keretező elemeket, áthidalókat teszünk, hogy igazi faragott kőkeret hatást érjünk el. Van hogy a Sajkod egyszerű kőtömbjét szeretnénk látni, néha a Provance, vagy a Klasszikus egyszerű tagozata ad látványos összképet. A Historizáló, és a Reneszánsz kőkeretek cizellált profilja már tagoltabb struktúrát ad.

Speciális téglákkal, oromkövekkel, és fedlapokkal zárhatjuk a tűzfalak tetejét, hogy a védelem mellett elegáns külsőt biztosítsanak stílusos házunknak.