Árnyalatokban gondolkodunk és nem csak színekben.

Pasztel színű árnyalatok betonból

Az Otti Manufactura csapatában tényleg foglalkozunk a valódi igényekkel és szeretnénk a világ legoptimálisabb, személyre szabott, legszebb megoldásait nyújtani vásárlóinknak!

Cégünk lendületes, kreatív művészekkel, ”szakikkal” felvértezve vállalkozik az Ön otthonát csinosabbá varázsolni. Egyedi, több technológia alkalmazása segítségével előállított sablonjaink képezik a vállalkozás lelkét a színek megannyi változatában készítjük termékeinket.

Színtáblázatunk ITT.

A technika mellett a kreativitás, és az anyagok ismerete, tervezőink felkészültsége garantálja termékeink sokszínű egyediségét.

A burkolás, burkolat gondos kiválasztása az építkezés talán legfontosabb fázisa, legyen szó egy egyszerű kerítésről, homlokzatról, teraszról, medencéről, vagy éppen a konyháról.

A burkolatokhoz szaktanáccsal, akár tervezéssel, hidegburkolási segédanyagokkal, és szükség esetén szakemberekkel, kivitelezési segédlettel segítünk létrehozni álmai házát. Megalkotni az élményt, amelyre közösen leszünk büszkék!

Otti- Made in Hungary. 

A Terrazzo Decs, Terrakotta Normand, Mozaik Q10, Terrakotta Meroving, Pietra Káró, Mozaik Viktoriánus  burkolatok csak néhány  a megoldási palettán, amit ajánlani tudunk.