Csopak ablakpárkány, ajtókeret, csopak, rusztikus Ottikő, szakaszolható padlólap
Ablakpárkány

Csopak Ablakpárkány és Könyöklő 20 cm-ig

  • L080a
  • Maximális méret 197 cmx20 cm
  • 3 cm
  • Módosított, szálerősített fagyálló beton
  • Anyagában színezett, nem festett
  • Strukturált
  • 10 Kg/fm
  • egyedileg vagy raklap-zsugorfólia
  • 19 371 Ft /fm + ÁFA-tól.
Ajánlom egy ismerősnek vagy elküldöm magamnakTermék küldése emailben
Felhasználási javaslat

01.

Felhasználása

Ragasztása C2TE S1 flexibilis csemperagasztóval történik pld: Sorell Maxiflex S1, Keraflex Maxi S1. Fugázása Sorell Stonecolor Patio (rusztikus), Ultracolor Plus (sima textúrájú), vagy Kerakoll Fugabella Color tömítőanyaggal ajánlott.

02.

Felületkezelése

Felület kezelésére a Sorell Wall Protection, ill. a Sorell Gpur+ matt kétkomponensű poliuretán gyantát használjuk. Ha színelmélyítést szeretnénk, esetleg fényesebb felületi megjelenést, azt feltétlenül jelezzük a gyártónak, forgalmazónak!

03.

Alkalmazási területek

Ablakpárkány, és könyöklő, csak vasalással kapható.

Enyhén antikolt kőhatású felülettel. Ablakpárkány, küszöb, szakaszolt tagoló elem. Mészkő, és homokkő színekben javasolt, de 80 árnyalatban rendelhető.

Egyedi méretre történő gyártás (szakaszolás, kirekesztés, speciális alak kialakítása, füles, pipás, sima) a standard árat módosítja! Kérjen egyedi árajánlatot!

A referencia képeken a Csopak Ablakpárkány és Könyöklő 20 cm-ig (L080a) látható.

Ablakpárkány Csopak
Burkolása

Ragasztott burkolat készítése:

A hagyományos burkolási technikáknak megfelelően járjunk el, kétoldali felkenéssel fektessük a kőlapokat hálóban, diagonálban, vagy eltolásban. Fugatávolságnak a 0,3- 1 cm javasolt. Fugakereszt burkoláskor nem ajánlott, a lapok rusztikus éle miatt, előre elkészített fa- polisztirol ék viszont igen! Fugázáskor a szikkadó fugaanyagot vizes (alapos mosások közt!) erre alkalmas szivaccsal mossuk vissza úgy, hogy a kő felületétől a fuga legmélyebb pontja ne legyen több, mint 2-3 mm. A fugahézag kitöltését kanállal, spaklival, vagy fugazsákkal végezhetjük. Ha a kő felületén lévő apró lukacsokat is kitömítjük fugaanyaggal, akkor sincs gond, az esztétikai megjelenést nem rontja ez a művelet, viszont a végső megjelenést alapvetően befolyásolja.

Olvasson róla ITT és ITT bővebben!

Figyelem: végezzünk próbafugázást egy kisebb felületen, hogy a végleges összkép számunkra megfelelő legyen! Impregnálást feltétlenül végezzünk, hogy a szennyeződések ne tudjanak beszívódni a felületbe!