Lábazati kövek

Ha valami igazán különlegesre vágyik, tekintse meg az Otti lábazati köveket, melyek között antik vagy modern megjelenésű darabok is találhatók! Ezen burkolataink minden stílusirányzatban helytállnak, jól érzik magukat minden otthonban. Valójában beton lábazati kövekről van szó, amik tökéletesen imitálják a valódi követ. „Kőhatású”, de pont olyan, mint az igazi kő! Kiválóan helytállnak bel- és kültéren egyaránt, például konyhában vagy a teraszon. Legyen szó alacsony (20cm) vagy magas (100cm), pozitív vagy negatív lábazati síkról, mindenre van javaslatunk. Böngésszen a termékeink között és kérjen egyedi árajánlatot! Ha kérdése van lábazati kő burkolatainkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk.

Lábazati kövek kőhatású betonból

Az Otti lábazati kövek igazi különlegességnek számítanak Európában. Egyedülálló technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy felvegyék a versenyt az igazi kő burkolatokkal. Sőt, a felhasználóbarát kiszerelésük és a különböző kiegészítők széles kínálata miatt sokkal több lehetőséget rejtenek magukban az Otti kőburkolatok – lábazati kövek. 

A kültéri lábazati kövek különböző vastagságúak és stílusukban igen változatosak. Találhat köztük rusztikus-természetes köveket imitáló beton lábazati burkolatokat, cotto hatású lapokat és dombornyomott-mintás burkolatokat is.

Miért válasszon kőhatású lábazati köveket? 

A kőhatású lábazati kövek olyan építőanyagok, melyek a természetes kő megjelenését és struktúráját hivatottak utánozni, miközben biztosítják az épületek alsó részének védelmét. Sokoldalúak, tartósak és esztétikusan vonzóak, így a különböző stílusú és funkciójú épületekben egyaránt népszerűek.

Ezek a lábazati kövek remekül ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek, a nedvességnek és a fizikai sérüléseknek. Ezért gyakran használják őket olyan helyeken, ahol az épületek rendszeresen ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, például az esőnek, hónak, fagynak és erős napsütésnek.

Az épület kinézetét illetően a kőhatású lábazati kövek további előnyt jelentenek. Széles skálákban kaphatóak a világos, természetes színektől a sötét és drámai árnyalatokig, így könnyen illeszkednek az épület többi részéhez, és emelik annak esztétikai értékét. 

Miből készülnek az Otti lábazati kő burkolatok? 

Az Otti lábazati kövek anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. Újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Milyen előnyei vannak az Otti beton lábazati köveknek a valódi kő lábazati burkolatokkal szemben?

  • Az Otti lábazati kövek kültérre és beltérre egyaránt telepíthető. Megjelenésüket tekintve egy az egyben úgy néznek ki, mint az igazi kövek – szín, textúra és méret tekintetében.
  • Könnyű telepíteni őket, az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, így kevesebb munkaórát igényel a felrakásuk.
  • Az Otti lábazati kő burkolatok extra tartósak: ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a magas UV sugárzásnak, fagynak, hónak vagy esőnek.
  • Az Otti beton lábazati kövekhez számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kőburkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti lábazati kövekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Lábazati kövek kültérre és beltérre egyaránt, egyenesen az Ottitól!