Lábazati elem betonburkolat
Lábazat

Profil 1 Lábazati Szegély és Lépcsőfront Sarokelem

  • S070a
  • Magassága 14.5cm. Belső méret 30cm, Külső méret 33cm
  • 3 cm
  • Módosított, szálerősített fagyálló beton
  • Anyagában színezett, nem festett
  • Strukturált
  • 6 Kg/db
  • egyedileg vagy raklap-zsugorfólia
  • 12 845 Ft /db + ÁFA.
Ajánlom egy ismerősnek vagy elküldöm magamnakTermék küldése emailben
Felhasználási javaslat

01.

Felhasználása

Ragasztása emelt minőségű flexibilis csemperagasztóval történik  pld: Keraflex Maxi S1 vagy Sorell Multiflex S1. Fugázása falon Sorell Stonecolor Rustic, Ultracolor Plus, illetve színezett- vagy színezetlen „misung” anyaggal  ajánlott.

02.

Felületkezelése

Általános impregnálószerek ajánlottak: pld: Mapei Stain Protection, Smiling House- Stone Protect, stb., vagy Sorell Gpur kétkomponensű felületkezelő.  Ha színelmélyítést szeretnénk, esetleg fényesebb felületi megjelenést, azt feltétlenül jelezzük a gyártónak, forgalmazónak!

03.

Alkalmazási területek

Lépcsőfront és lábazati szegély. Ajánlott beltérben,kültérben, teraszokon, télikertekben, fedett részeken.

A referencia képeken a Profil 1 Lábazati Szegély és Lépcsőfront Sarokelem(S070a) látható.

Profil 1 sarokelem, lábazati elem, beton burkolat
Profil 1 Lábazati Szegély és Lépcsőfront Sarokelem. Ajánlott beltérben,kültérben, teraszokon, télikertekben, fedett részeken.
Burkolása

Érdemes vízmértéket használni, mert a vízszintesen futó sorok fugája a téglafalak szerkezetéhez hasonlóan kiadja a hibákat! Hosszabb szakaszok esetén lézerrel vagy zsinórral jelöljük ki a megfelelő követendő síkot! Fugatávolságnak a 0,5 – 1.5 cm javasolt. Fugakereszt burkoláskor nem használható, előre elkészített faék viszont igen! Fugázáskor a szikkadó fugaanyagot vizes (alapos mosások közt!) erre alkalmas szivaccsal mossuk vissza úgy, hogy a kő felületétől a fuga legmélyebb pontja ne legyen több, mint 3 mm. A fugahézag kitöltését kanállal, spaklival, vagy fugazsákkal végezhetjük. Az apró lukacsokat is kitömítjük fugaanyaggal, akkor sincs gond, az esztétikai megjelenést nem rontja ez a művelet.

További információkat olvashat még: cikket itt. Kiegészítőket pedig itt talál még hozzá.

Figyelem: végezzünk próbafugázást egy kisebb felületen, hogy a végleges összkép számunkra megfelelő legyen!

Dekoráció, Profil 1 Lábazati Szegély és Lépcsőfront Sarokelem. Ajánlott beltérben,kültérben, teraszokon, télikertekben, fedett részeken.