Mozaik

Raszter Kötésháló, 2 cm

  • M056a
  • 4db 15x15-ös, 4db Mozaik Vállas 2db Mozaik Pálcika
  • 2 cm
  • Módosított, szálerősített fagyálló beton
  • Anyagában színezett, nem festett
  • Strukturált
  • 40 kg
  • egyedileg vagy raklap-zsugorfólia
  • 25 453 Ft /m2 + ÁFA.
Ajánlom egy ismerősnek vagy elküldöm magamnakTermék küldése emailben
Felhasználási javaslat

01.

Felhasználása

Ragasztása C2TE S1 flexibilis csemperagasztóval történik pld: Sorell Maxiflex S1, Keraflex Maxi S1. Fugázása Sorell Stonecolor Patio (rusztikus), vagy Ultracolor Plus (sima textúrájú), Kerakoll Fugabella Color tömítőanyaggal ajánlott.

02.

Felületkezelése

Felület kezelésére a Sorell Gpur+ matt kétkomponensű poliuretán gyantát használjuk. Ha színelmélyítést szeretnénk, esetleg fényesebb felületi megjelenést, azt feltétlenül jelezzük a gyártónak, forgalmazónak!

03.

Alkalmazási területek

Ez a kötésháló ajánlott beltérben és télikertekben, fedett részeken, 4db Mozaik 15×15 cm, 4db Mozaik Vállas és 2db Mozaik Pálcika alkotja a kötéshálót.

A referencia képeken a Raszter Kötésháló, 2 cm (M056a) látható.

betonburkolat, egyedi burkolat, lépcsőfeljárat Otti kőből, magyar termék, otti manufactura, stílusos mozaik
Otti mozaik lapok
Burkolása

Ragasztott burkolat készítése:

A hagyományos burkolási technikáknak megfelelően járjunk el, kétoldali felkenéssel fektessük a kőlapokat hálóban, diagonálban, vagy eltolásban. Fugatávolságnak a 0,3- 1 cm javasolt. Fugakereszt burkoláskor nem ajánlott, a lapok rusztikus éle miatt, előre elkészített fa- polisztirol ék viszont igen! Fugázáskor a szikkadó fugaanyagot vizes (alapos mosások közt!) erre alkalmas szivaccsal mossuk vissza úgy, hogy a kő felületétől a fuga legmélyebb pontja ne legyen több, mint 2-3 mm. A fugahézag kitöltését kanállal, spaklival, vagy fugazsákkal végezhetjük. Ha a kő felületén lévő apró lukacsokat is kitömítjük fugaanyaggal, akkor sincs gond, az esztétikai megjelenést nem rontja ez a művelet, viszont a végső megjelenést alapvetően befolyásolja.

Figyelem: végezzünk próbafugázást egy kisebb felületen, hogy a végleges összkép számunkra megfelelő legyen! Impregnálást feltétlenül végezzünk, hogy a szennyeződések ne tudjanak beszívódni a felületbe!

További információkat olvashat még: cikket itt. Kiegészítőket pedig itt talál még hozzá.

Otti mozaik lapok