Fülöp Kötésháló 2 cm

  • P049b
  • 1 db: 20.5x20.5 cm Pietra Standard és 1 db: 15x15 cm Mozaik Mór alkotja. Szumma= 0,06 m2
  • 2 cm
  • Módosított, szálerősített fagyálló beton
  • Anyagában színezett, nem festett
  • Strukturált
  • 40 kg
  • 17 db Pietra Standard, és 17 db Mozaik Mór= 1,02 m2
  • egyedileg vagy raklap-zsugorfólia
  • 26 105 Ft + ÁFA
Ajánlom egy ismerősnek vagy elküldöm magamnakTermék küldése emailben
Felhasználási javaslat

01.

Felhasználása

A Fülöp kötéshálót (1 db Pietra Standard, és 1 db Mozaik Mór alkot egy legkisebb egységet) elsősorban padlóburkolatként ajánljuk, ritkábban fali dekorburkolatként. Ragasztása közép- vagy vastag ágyazású C2TE S1 flexibilis csemperagasztóval történik (pld: Sorell Maxiflex S1, Sorell Multiflex, Innoflex, Keraflex Maxi S1). Fugázása padlón Sorell Stonecolor patio (rusztikus), vagy Ultracolor Plus (sima textúrájú) ajánlott.

02.

Felületkezelése

Vízszintes felületen Sorell Gpur+ matt kétkomponensű felületkezelő ajánlott, míg falon általános impregnálószereket alkalmazunk: pld: Sorell Wall Protection, Mapei Stain Protection, Smiling House- Stone Protect, stb. Ha színelmélyítést szeretnénk, esetleg fényesebb felületi megjelenést, azt feltétlenül jelezzük a gyártónak, forgalmazónak!

03.

Alkalmazási területek

Kültérben: fedett teraszok, télikertek burkolásához ajánlott.

Beltérben: pincében, konyhában, folyosón, nappaliban, wellness terekben, illetve fürdőszobában padlóburkolatként, és falburkolatként alkalmazható.

A referencia képeken a Fülöp Kötésháló 2 cm (P049b) látható.

Burkolása

Ragasztott burkolat készítése:

A hagyományos burkolási technikáknak megfelelően járjunk el, kétoldali felkenéssel fektessük a kőlapokat hálóban, diagonálban. A fektetési módot előre tervezzük meg. Fugatávolságnak a 0,3- 0,7 cm javasolt. Más 2 cm vastag Otti burkolatokkal izgalmas kötéshálókat alkothatunk! Fugakereszt burkoláskor nem ajánlott, a lapok rusztikus éle miatt, előre elkészített fa- polisztirol ék viszont igen! Fugázáskor a szikkadó fugaanyagot vizes (alapos mosások közt!) erre alkalmas szivaccsal mossuk vissza úgy, hogy a kő felületétől a fuga legmélyebb pontja ne legyen több, mint 2-3 mm. A fugahézag kitöltését kanállal, spaklival, vagy fugazsákkal végezhetjük. Ha a Pietra Standard, és a Mozaik Mór felületén lévő apró lukacsokat, és a mintát is kitömítjük fugaanyaggal, az esztétikai megjelenést nem rontja ez a művelet, viszont a végső megjelenést alapvetően befolyásolja.

Figyelem: végezzünk próbafugázást egy kisebb felületen, hogy a végleges összkép számunkra megfelelő legyen! Impregnálást feltétlenül végezzünk, hogy a szennyeződések ne tudjanak beszívódni a felületbe!

További információkat olvashat még: cikket itt. Kiegészítőket pedig itt talál még hozzá.