Térkövek

Ha már unja az egyszerű, szürke aszfalt és beton burkolatokat, változtasson a látványon egyedi és stílusos térkő burkolatokkal! Az Ottinál számos térkő burkolat érhető el, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern és rusztikus otthonok kerthelyiségébe. Az általunk kínált térkövek anyaga kiváló minőségű beton, ami hosszú élettartamot és időjárás-állóságot biztosít. A kínálatunkban egyaránt fellelheti a klasszikus és modern formákat, amik tökéletesen passzolnak a teraszok, járdák, kertek vagy egyéb kültéri helyiségek burkolásához. Böngésszen a termékeink között és kérjen egyedi árajánlatot! Ha kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Térkövek egyenesen az Ottitól

Amennyiben saját maga tervezi udvara, kertje, vagy házának előterének burkolását, akkor a térkő egy olyan megoldás, amit érdemes alaposan megfontolnia. 

A térkő egy időtálló és dekoratív burkolóanyag, amely sokféle környezetben alkalmazható. A kategóriánkban számos térkő burkolatot találhat, beleértve a mediterrán / rusztikus és modern stílusúakat is.

Mivel a köztudatban a „viacolor” név vált ismertté, szeretnénk egy kicsit pontosítani, mit is értünk „térkő” alatt az Ottinál.

Mi az a térkő?

A térkő egy olyan kemény kültéri burkolat, amit hagyományosan a járdák, utak és más járófelületek burkolására használnak. A térkövek számos különböző méretben és formában érhetőek el, így lehetővé teszik a kreatív stílusok kiteljesedését. 

A térkő burkolatok általában könnyen karbantarthatók, és nagyon tartósak, így hosszú távon gazdaságos megoldást jelentenek. 

Az Otti térkövek esztétikailag nem hasonlíthatók a „klasszikus” térkövekhez, sokkal szebbek, és egyedibbek. A fagyállóságuk nagyon jó, és betonaljzatra is felburkolhatók. Vastagságuk 5-7 cm.

Miből készülnek az Otti burkolatok?

Az Otti térkövek anyaga különböző szemcseméretű, szelektált kvarcadalékokat tartalmazó szálerősített, öntömörödő beton. Előállításához a műkő technológiából ismert, de a mészkőnél, dolomitnál lényegesen strapabíróbb kvarckavicsot alkalmazunk, melyet adalékváznak neveznek. Emellett kőadalékokat, nagy nyomószilárdságú tiszta portlandcementet (szürke- és fehércementet), használunk. 

A megjelenést színezőanyagok, vagyis természetes és mesterséges UV-álló vasoxidok, illetve a természetes mészkőklinker cement színe adja. újgenerációs szuperfolyósítóink a BASF és a Mapei csúcsminőségű adalékszerei. 

A speciális Otti alapanyag összetevői: portlandcement, víz, homok, szelektált kvarckő, kvarcpúder (mikron méretű), statikai szálak, porpigmentek, és különböző modifikáló anyagok, melyeket közös szóval adalékszereknek nevezünk. (szuperfolyósítók, stabilizáló anyagok, osztályozódást, póruképződést befolyásoló polimerek, stb).

Miért döntsön az Otti mellett, ha térkő vásárlás előtt áll?

Ha létezik olyan kültéri burkolóanyag, amit szinte minden nagy barkácsáruházlánc kínálatában megtalál, az a térkő. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért válasszon egy látszólag magasabb árfekvésű, ugyanúgy „térkőnek” nevezett burkolatot, ha egyszerűen csak besétálhat a legközelebbi áruházba és leadhatja megrendelését? A kérdés jogos és fontos megválaszolni.

Ezért döntsön az Otti mellett:

  • Az Otti térkövek egyedi megjelenése semmihez sem hasonlítható. Ilyen minőségű és gyönyörű burkolatot egyik áruházlánc kínálatában sem fog találni.
  • Burkolataink tartósak és időtállóak, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken-évtizedeken keresztül szépek maradnak.
  • Ha hosszú távban gondolkodik, az Otti beton térkövek ár-érték aránya elsődleges szempont lehet a választásnál. Mivel mi évtizedekben gondolkodunk, Önnek sem kell néhány évente új burkolatot vásárolnia otthonához.
  • Változatos színek és minták érhetők el kínálatunkban, így szinte bármilyen építészeti stílushoz megtalálja az ideális burkolatot. Térköveink egyedi színe és mintázata teret enged a kreativitásnak.
  • Ha szeretné, választhat olyan térköveket is, amik nagyon hasonlítanak az eredeti kövekhez szín, textúra és méret tekintetében. 
  • Könnyű telepíteni.
  • Az Otti burkolatokhoz számos kiegészítőt talál az oldalunkon. Ennek köszönhetően sokkal több lehetőség áll rendelkezésére otthona díszítése során, mintha igazi kőburkolatokat használna.

Böngésszen a weboldalunkon elérhető termékek között! Amennyiben kérdése van az Otti modern, mediterrán és rusztikus térköveivel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, akár egyedi ötletekkel is segítjük döntését!

Térkő burkolatok egyenesen az Ottitól!