Takler Pincészet
Szekszárd

Lakások, házak

A projekt áttekintése

Takler Borászat- a törekvés dicsérete

Ősi sváb borászcsalád a Takler família, ahol a szőlészet és a borászat apáról fiúra szálló tradícióját ma Takler Ferenc, és fiai: András, és az ifjú Ferenc képviseli. A borász szakma szinte összes elismerését képviselik ma Taklerék, és erre a tradícióra építik az évek alatt kialakított vendéglátást is, hogy a nemes nedűk mellé minőségi ételeket és szállást tudjanak biztosítani.

Kliens

Borászat

Feladat

Kül- és beltéri burkolás

Tervező

Hoffer Ottó

Projekt kivitelezése

2017 május

Egy mese, nemcsak a jó borról

A decsi- hegyi építkezés helyszíneinek tervezési, gyártási és kivitelezési feladataiban is részt vállaltunk jócskán. A konferencia, vinotéka, vendégudvar, étterem, szálloda, böllértanya, decsi- skanzen ház, kőkonyha, de a kert, dekoratív parkolók, támfalrendszer, a kerítések, a technológiai pince, a borkápolna és a hozzá épülő lépcsőház kialakításában részt vettünk a tervezéstől folyamatosan. Sok év munkája ez, egyfajta életműnek is mondható grandiózus feladat, melynek végeredménye magáért beszél. Külön kiemeljük Huber Péter generálkivitelező pótolhatatlan szakmai koordinációját, Nyúl József világítástechnikai megoldásait, valamint Fábián János és Ács Péter asztalosmestereket akik nélkül szegényebb lenne a végeredmény!
A lelkes Otti csapat minden munkatársának és a burkolás mestereinek is hozzá kellett járulnia a remekmű létrejöttéhez, amely bizonyosan nem csak országos hírnek örvend!

Terveztünk, kiviteleztünk
Generál burkolás kívül belül
  • Homlokzat burkolás
  • Kültéri lábazati burkolatok
  • Beltéri burkolás
  • Kerti kutak és járólapok
  • Belsőépítészet, lakberendezés

Tapasztalat

Számos olyan speciális és szériatermékünk van ma a választékunk között, amelynek létrejötte e híres pincészethez kapcsolódik.

A síkburkolatok, fali kövek, oszlopelemek, címerek, dekorációk, fedkövek, lépcsőlapok…sorolni is nehéz!- százai vonulnak fel a decsi- hegy keleti lankáján: a Takler Borászat birtokán